Recht op gezonheid(szorg) voor iedereen en overal? Gedachtewisseling -Oostende, zaterdag 30 oktober (plaats locatie volgt)

Gedachtewisseling – Recht op gezonheid(szorg) voor iedereen en overal? Oostende, zaterdag 30 oktober
Naar aanleiding van de oproep van Dr. Reginald Moreels in “De Zondag” van …, voor zijn financiële steun aan zijn project medisch project in Beni (Kivu, Congo), nam Links Ecologisch Forum LEF contact met hem op met het voorstel zijn project publiek in Oostende toe te lichten. Tevens willen wij meer vernemen over zijn visie over gezondheidszorg in het algemeen (o.a. Corona, betaalbaarheid van zorg …), met een uitloper naar ontwikkelingssamenwerking, waarvan hij ooit Minister geweest is.
Michel Vanhoorne, Coördinator van LEF en ereprof. Arbeid- en Milieugezondheidkunde (UG), die in jaren 60 als arts werkzaam was in dezelfde streek, zal in een ongedwongen gesprek aangaan met Dr. Moreels over bovengenoemde thema’s.
Op deze bijeenkomst zal aan de deelnemers een vrije bijdrage gevraagd worden voor het project in Beni. Kunt u niet wachten om dit behartenswaardig project nu al te steunen: stort dan op rekening van UNICHIR is de Congolese afdeling van vzw BENISUR Waterleliestraat 5 – 8450 Bredene BE34 0689 4046 9890